Tatil için çok güzel bir yer temiz, sakin, huzurlu bir ortam var , en az 5 gün kalmak gerekiyor, otel çok geniş mekana kurulmuş. Havuzları harika ama denizi çabuk derinleşiyor ve dalgalı . Çocuklar giremedi ve yüzme bilmeyen büyüklerede tehlikeli. Ben tatile deniz için gittigim için sahili güzel olan yer tercihim her zaman tekrar gitmem ben. Ama deniz önemli değilse sizin için harika bir yer.
kurban bayram nasıl oluyor havalar bayramda dini sanatçı gelse daha iyi olmazmı aile havuzumu var
bu sene ilk gidecem şahin otele bakalım beğenecekmiyim
yemekler çok güzel. damak tadımıza uygun. diğer otellerdeki gibi saçma sapan yemekler yok. personel güler yüzlü. animasyonlardan 7 yaşındaki kızım bile sıkıldı 3.gün gitmek istemedi. deniz keyfi istediginiz gibi yapamıyorsunuz deniz bulanık ve taşlı sahil de ince kum değil. temizliği iyi. gidiş yolu biraz uzak. ancak bir kaç aile yada arkadaşlarla gitmek daha iyi olur eşinizden ayrı kalıyorsunuz tek basına sıkıcı olur. yine biz tesettürlüler için iyi bir seçenek.
ben oteli çok beyeniyorum ancak tek sıkıntısı ailecek tatil vakti geçiremiyoruz aslında herkesin şikayeti bu. erkek havuzu ortak olcak bayanlar denizdeki gibi tesettür mayosunu giycek böylelilikle çoçuklar ailecek vakit geçirmiş olur dinede aykırı değil
animasyon ekibi her sene aynı oyunları oynamakdan bıkmadı fakat bize fenalık geldi..aynı espriler aynı tavırlar...üstelik argo ve ilkokullarda yapilan amatör tiyatrolar bile bunlardan iyidir..resmen tatile gelmişler tatil yapıyorlar...otelin tek sorunu eğlence anlayışı sıfır
otele ilişkin 10 üzerinden şöyle bir puanlama yapabiliriz ODA:7; ODA TEMİZLİĞİ:9; RESTORANT:7; YEMEKLER:10; BAY HAVUZ:9; BAYAN HAVUZ:7; ÇEVRE DÜZENLMESİ: 10; SAHİL:1(sahilin kötülüğü yaratıcıdan değil, kullanucıdan kaynaklanmaktadır. kumsalda heryer sigara izmariti. yani sorun otelde değil) DENİZ:1(otelin belkide en zayıf noktası. temiz olmayan bir deniz var. yüzme biliyorsanız açıklar iyi fakat kıyı felaket. benim için en önemli şey deniz diyorsanız maalesef şah inn buna hizmet etmeyecek.ANİMASYON:9...GENEL MANADA DENİZ KALİTESİ HARİÇ GÜZEL, HOŞ BİR OTEL. FAKAT DENİZ VE KUMSAL BEKLENTİLERİN ÇOOOK UZAĞINDA...
2-8 temmuz arası otelde konakladık. 1000 km yol gittim yorulmadım ama otele 4.5 km kala yaptığım yolda yoruldum. yemekler güzel. çeşit bol. 1400 kişilik olduğu söylenen otelde bu kadar insanın nerede olduğunu merak ettim. anlayamıyorsunuz. eksik bulduğum noktalar ise oda temizliği başka otellerde 2-3 kişi tarafından yarım saat civarında sürerken sah innde 1 kişi geldi 5 dakika geçmeden çıktı nasıl temizledi anlamadım. tenis kortu çok özensiz. filesi bile eski kullanımı imkansız. ayrıca basket sahasıyla iç içe olması cabası. futbol sahasını akşam kullanmak imkansız gibiydi. personel turnuva yapmış her akşam maçtaydılar. onlardan fırsat kalmıyordu. animasyon ekibide yetişkinler için bana yetersiz geldi. tekrar gitmek istemem. bence bera alanya.
hakikaten çok sıcak atmosfere sahip bir otel. bahçe düzenlemesinden tutun da, yemeklere kadar, odaların kalitesinden havuzların temizliğine her şey harikulade. iki yaz önce oradaydık ramazanda. tek eksik bir çok muhafazakar otelde oldğu gibi sahil. sahil çok özensiz , deniz çok dalgalı ve kirli. onun dışında her imkanı sadece yalnızca konaklamak için vereceğiniz parayla sunan güzel bir yer. suyu gece ücretli aldık diyenlere şaşırdım doğrusu. zira odaya bile istediğiniz kadar su çıkarmanıza izin veriyorlar. kaldı ki günlük olarak ikramlar harici bir su da odanıza bırakıyorlar. teşekkürler şahhin paradise.
1 temmuz 8 temmuz arası 7 gün ailemle tatil yaptık. İznelimlerimi anlatıyım. Tatil köyüne kadar yollar iyi yalnız son 5 km si berbat. Saat 2 de vardık resapsiyonda hiç beklemedik. tatil köyü hakitaten çok güzel ve bakımlı. Yemekler çok lezzetli tatlılar harika en çokta personel süper hiç bir isteğimize yok demediler ve hepsi çok saygılı, dinlenme alanları kafeler insanı rahatlatıyor 1400 kişi var ama hiç bir yerde sıkışıklık yok Harika bir hafta geçirdik. Birazda denizinden bahsediyim kıyıdan girerseniz taşlı ve dalgalı ama iskeleden girerseniz denizden çıkmassanız. eksi tarafları erkekler havuzu 140 cm yani derin değil. Ayrıca bayanlar erkekler havuzunun etrafında okadar uyarıya rağmen dolaşıyorlar Kadınlar komplekside harika diyorlar. Sonuç 10 üzerinden 9.
İslami Oteller, Helal Oteller ve Alkolsüz Oteller ile ilgili aradığınız her şey!