Yayınlamakta olduğumuz islami oteller, islami tatil köyleri ve islami termal oteller hakkındaki düşüncelerinizi ve sormak istediklerinizi üyelik ve e-posta gerektirmeden yazabilirsiniz!
Dünyada oksijen yogunlugu bakımından ikinci bölge seçilen KARABURUN' da huzurlu ve saglıklı bir tatil için şimdiden rezervasyonunuzu yaptırınız.
Bütün odalardan görülebilen huzur verici deniz manzarası, baylara özel açık havuz, bayanlara özel açık tuzlu su havuzu, bayanlara özel kapalı havuz, bayanlara özel güneslenme alanları ve muhtesem denizi ile ailece huzur içinde tatilinizi yapabileceğiniz yepyeni bir mekan Club Hotel ASYA.
Club Hotel ASYA Ege bölgesinin nadide turizm bölgelerinden olan Karaburun'da bulunmaktadır. Tesis Karaburun'un mavi bayraklı akvaryum koyunda bulunmakta olup doga ve deniz manzarası ile sizlere huzur verici bir tatil keyfi sunuyor.
Club ASYA 'da güne baslayıp nefis bir kahvaltıdan sonra deneyimli animatörler esliginde havuz başı aktiviteleri ve deniz aktiviteleri ile size huzurlu tatil imkanı sunar.
Club ASYA geceleri farklı geçiyor artık... Animasyon ekibimiz eşliğinde akşamları halk oyunları, skeçler ve İzmir'in en iyi fasıl grubu ile tatil akşamlarınızı renkleniyor.
Tesisimizde ısıtma sistemli 1 kapalı havuz, 1 adet baylar için açık yüzme havuzu, 1 adet bayanlar için açık tuzlu su yüzme havuzu ve bayanlara özel güneşlenme alanı mevcuttur.
Masa tenisi, bilardo, dart, langırt, su topu, su jimnastiği, fitness center, sauna, hamam, masaj, kano, deniz bisikleti, banana, ringo, su kayağı, dalış kulübü mevcuttur.
Deneyimli animasyon ekibimiz gündüz çeşitli spor aktiviteleri ile akşam gösterileri ve süprizleriyle misafirlerimize eğlenceli zaman geçirmeleri için hizmet vermektedir.
Çocuklarınızın eğlenceli bir tatil geçirmesi için 04 - 12 yaş grubu için ASYA Club, ücretli bebek bakıcılığı, çocuk havuzu, özel oyun odası, çocuk parkı, çocuklara özel akşam animasyonu, çocuklara özel sinema hizmeti verilmektedir.
Otelimiz 84 oda ve 4 suit odadan oluşup 250 yatak kapasitelidir. Tüm odalarımız deniz manzaralı olup, odalarımızda 24 saat uydu TV, klima, mini bar, saç kurutma makinası, direkt telefon ve sürekli sıcak su hizmeti verilmektedir.
Mutfak kültürünüze yeni lezzetler katacak aşçılarımız eşliğinde herşey dahil açık büfe kahvaltı, açık büfe geç kahvaltı açık büfe öğle yemeği, günboyu snack cafe aparatifleri ve sıcak - soğuk içecekler. Açık büfe akşam yemeği ile siz değerli Club ASYA misafirlerimizin damak tadına hitap ediyoruz...
Club Hotel
Asya İzmir / Türkiye
Telefon: +90 (232) 731 28 28
Club Hotel Asya İçin Son 20 Günlük Ziyaret Sayıları
Chart.
Club Hotel Asya için yapılan toplam yorum sayısı: 59
H.Y/ KOCAELİ diyor ki:
Kötülemekte biraz abartmışlar, otel mükemmel değil evet, ama sırf denizi için bu otelde kalınır, hizmet ve kaliteyi çok isteyenler bütçelerini biraz zorlucaklar.. sadece salata yeseniz gene doyarsınız bi de islami otel formatından bahsediliyor millet tıka basa yemek yiyor yiyemediğini çöpe atıyor ne biçim bi anlayış yahu.... deniz mükemmel harika ...
2011-11-09 16:14:25
Bu yoruma katılıyormusunuz?
Evet: 7
Hayır: 6
%54%46
mustafa koc/ izmir diyor ki:
biz balayı için gitmiştik ama gitmez olaydık. o kadar kötüydü ki anlatamam otel çok amatör her tarafta elemanlar var iç içe müşteriylen, hiç bir aktivitesi yok. yani paranıza çok yazık ciiden diyorum yazık olur herşey çok kötü herşey....
2011-10-09 14:37:45
Bu yoruma katılıyormusunuz?
Evet: 9
Hayır: 5
%64%36
isimsiz/ - diyor ki:
arkadaş bu yorumlar doğrumu anlamıyom 20 gündür hotel arıyom yorumları okuduktan sonra beğenir gibi olduğum hotelden vazgeçiyom
2011-09-12 23:36:02
Bu yoruma katılıyormusunuz?
Evet: 3
Hayır: 8
%27%73
GÖKHAN TÜRKEL/ İSTANBUL diyor ki:
Merhaba,
Bu maili atmamın sebebi yaşamış olduklarımızı bizim gibi düşünen arkadaşlarımızın çekmemesi. Ben yaşadıklarımızı yazayım, yine karar sizin. Biz tavsiye ile gittiğimiz için otel yorumlarını okumamıştık , otel yorumlarını okuduğumuz zaman aynı şeylerin yaşandığını anlaşılıyor. Sizde arkadaşlarınızla paylaşın ve yazık etmeyin tatillerinizi. Bir abimiz, tatil için Asya Club Hotele gideceğimizi söyledi. Bizde fiyat araştırması yapıp, ramazan ayı sonlarında gitmeye karar verdik. Ekonomik olması için. Normal sezonda fiyatlar kişi başı 120 tl civarlarında. Bize her şey dahil 60 tl söylendi, ayrıca internetteki reklamlarında da 55 tl yazıyor. İnternet sitelerini inceleyin ve hangi hizmetleri verdiklerini önce okuyun ve bizim yaşadıklarımızla karşılaştırın ve yine kararı siz verin. --- Ramazanda öğlen yemeklerinde bir gün çorba+makarna, ikinci gün çorba+pilav var. Biz oruçluyuz tabi çocuklar için gidiyoruz. Ara öğün olmadığı için dışarıda marketten kek, çikolata ve bisküvü ile
geçiştiriyorsunuz. Öğlen yemeğinde çocuklar için yarım saat su bekledik.
su kayağını günde 1 saat oda zorladığımız zaman çalıştırıyorlar.
kreş var dendi bize, internet sitelerinde de var. Fakat ramazan olduğu için az kişi var diye kreş kapatmışlar. aile havuzu var diyorlar, aile havuzuna gitmek istiyorsunuz ama ısıtması kapalı olduğu için havuza giremiyorsunuz. Neden kapalı dediğimiz zaman ısıtması için 1,500 tl masraf oluyormuş o yüzden açmıyorlarmış. Bu söyleyen Adem bey diye otel sahibi ve işletme sahibi olan kişi. otel maalesef stajerlerin elinde çoluk çocuk tarafından idare edilmeye çalışılıyor.
çarşafları değiştirmeleri için 5 defa talepte bulunduk, ancak değiştirdiler.
otel temizliği çok kötü, her taraf pislik içinde. Çocuk için ek yatak istedik. 2. Gün sonra yoğun istek üzerine geldi. Gece denize girilebilir dendi, ama aydınlatma yapılmadığı için giremedik. Elektrik masrafı ? Kano gezintisi yapmak istedik ama tüm kanolar bakımdaydı. Aktivite yok zaten, çocuklar için akşam kısa şarkı söylediler, o da eğitimsiz stajerler tarafından yapıldı. masrafları kısmak için her yerde stajer var. ( çocuklar)
bütün bunları tecrübe edip otelden erken çıkmak istediğimiz zaman ADEM bey denen arkadaş. Bizden kalmadığımız günlerin parasını istedi. Biz de otelden yukarıdaki bahsettiğim sebeplerden çıkmak istediğimizi, memnun kalmadığımızı söyledik. Adem bey de bize 60 tl ye dışarıda yemek bile yenmeyeceğini ve fiyatları capris le-bera vb.. gibi otellerle kıyasladı. Kalmadığımız günlerin parasını da ödemek zorunda kaldık. Bize madem sitenizde fiyatları 55 tl yazmışsınız o zaman neden hizmetlerinizi vermediğinizi yazmadınız dedik. Ama maalesef mantık çok kötü..
Arkadaşlar daha çok şeyler yaşandı olumsuz olarak ama bu kadar özetliyorum. Kesinlikle tavsiye edilmeyecek bir yer. İslami oteller kısmında da okuyun yorumları göreceksiniz. Orada birkaç aileyle tanıştık, kimse memnun değildi ve parayı peşin ödedikleri için ayrılamıyorlardı.
2011-09-05 13:10:27
Bu yoruma katılıyormusunuz?
Evet: 25
Hayır: 3
%89%11
feyza kandemir/ istanbul diyor ki:
clup asyaya geçen yıl gittim 5 günlük rezrvasyonumuz vardı ertesi gün geri döndük.. ORAYA GITMEK BANA GORE PARANIZI SOKAGA ATMAK GIBI KESINLIKLE GITMENIZI TAVSIYE ETMEM
Bu sayfalarda yayınlanan ziyaretçi yorumları ziyaretçilerin kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan islamihotels.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.