Ailecek gidilebilecek en mükemmel İslami Otel. Hem samimi hem dinlenme açısından dört dörtlük bir Otel. Her yıl gidiyoruz ve hep memnun kalıyoruz. Tavsiye ettiğimiz insanlardan da hiç bir şikayet memnuniyetsizlik duymadık. Mutlaka tavsiye ederim gitmeyenlere. Yüzme havuzu ve Animasyon ekibi ile diğer oteller ile farkı açıkça ortaya koyuyor elemanlar gayet başarılı idi yemekler çok güzeldi. Gayet başarılı seneye görüşmek üzere Grand Akça :)
Yoğun ve stresli bir yılın ardından ailecek dinlenecek ve eğlenecek temiz nezih ve güzel bir tatil yeri daha önceki gittiğimiz yerlere bakacak olursak gerçekten servisi mutfağı yemekleri ve en önemlisi temizliği gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim
TEMMUZ AYINDA GRAND AKCA OTELDE KONAKLADIK. ODAMIZ TEMIZ VE KULLANIŞLI IDI. OTEL DE HUZUR VERİCİ BİR ORTAM VER. YEMEKLER GAYET GÜZEL VE DOYURUCU. DENIZI ÇOK TEMIZ. KIZIM ÇOCUKLAR İÇİN HAZIRLANAN ANİMASYONA BAYILDI. KAFANIZSA HİÇ BİR SORU İŞARETİ KALMADAN RAHATLIKLA TATİL YAPABİLİCEĞİNİZ BİR OTEL.
Bu zamana kadar gittiğim en iyi otel. Bayanlar havuzu ilgi alaka deniz yemekler herşey harika. Bir tek randevu almak için aradığımızda baygın baygın konuşan kız. O da nazar boncuğu olsun.
11.8.2015 tarihinde bu otele gittim ve hayatimda gittiğim en kirli otel. Temizlik yönünden çok pis bayanlar havuzu kıl dolu eşyalarimizi koymak için bir dolap falan yok kıyafet değiştirmek için bir perde koymuslar oda ikidebir düşüp duruyo :) havuz küçük ve kıllı kaydirak güzel deniz güzel yuzme bilmiyenler icin tehlikeli derin yemek kötü servis kötü ilgi kötü boşuna paranizi vermeyin derim otele herhangi biri elini kolu sallayarak girip istedigi gibi yer içer yüzer gider güvenlik bile 0 boşa o kadar yolu gitmeyin derim kesinlikle yenilmesi lazim çok çok kötü her yönden.
Aşağıda yorum yapan Yasemin DÖNMEZER ve Zeliha DOĞAN isimli hanımefendiler otelimizde konaklamamışlardır. Sahte yorumlar yazarak bir tesisi karalamak kul hakkına girer. Kul hakkı ile kendi işletmesine fayda sağlamak adına böyle yalan yanlış yorumlar yazanı Allah' a havale ediyorum.
03-07.08.2015 tarihleri arasında tatilimizi eşim ve çocuklarımla gerçekleştirdim. Odalar oldukça geniş ve konforlu. içersinde tüm beyaz eşyalar mevcut. Personel ilgili ve güleryüzlü. Temizlik güzel. Yemekler oldukça lezzetli. Sürekli ücretsiz içecek imkanı mevcut. Animasyon ekibi oldukça başarılı. Bayan erkek havuzlarının ayrı olması avantaj. Tercihimizi buna uygun yapmıştık zaten. Sadece sahil daha düzenlenmemiş. Otel tarafından sahilin ihalesini yeni alındığını sezona yetiştiremediklerini öğrendim. Ama genede otelden eşim ve çocuklarımla çok memnun kaldık. inşallah bundan sonrada tercih edeceğiz. otel yönetimine ve personel teşekkür ederim.
islamihotels.comİslami Oteller, Helal Oteller ve Alkolsüz Oteller ile ilgili aradığınız her şey!