Süper harika bir hotel. Tam yorgunluk çıkacak dinleneceğiniz yer fiyatını düşünmeyin gereken yapılacaktır.
Pansiyon buradan daha iyidir bence. Odalar berbat ötesi. Otel çok eski ve yenilenmeye ihtiyacı var. Tek artısı yeşil ve geniş bir bahçesi var.
TEK KELİME İLE ÇOK KÖTÜ. EVİNİZDE OTURUN DAHA İYİ. ADAMLARDA BIRAKIN OTEL İŞLETMECİLİĞİNİ MİSAFİR AĞIRLAMAYI BİLE BİLMİYORLAR. KAMP GİBİ YEMEKLERİ BİLE OTELİN SAHİBİ SAYARAK VERİYOR. SERVİSİ BİLE KENDİSİ HİJYENDEN UZAK ŞEKİLDE YAPIYOR. BİRDE BEĞENMEDİKLERİ MÜŞTERİLERİ KOVUYORLAR. KISACASI BERBAT BİR YER. GİTMEDEN ÖNCE İYİ DÜŞÜNÜN. BENDEN UYARMASI
gitmek istiyoruz fakat 2 yetişkin 2 çocuk çok tuzluya geliyor hemde topu topu 4 gün için
Haziran ayında gitmiştik. Sakin huzurlu bir tatil geçirdik. Gündüz yorgunluğunu Ferah odalardaki konforla rahat atabiliyorsunuz. Otelden çok ev konforu... kalabalık zamanlarda eksiklik normal. inşallah 2016 daha tecrübeli ve iyi girerler. Çocuklar için daha geniş oyun alanları yapmaları lazım. Biz memnun kaldık devremülk aldık. Kiraya verdim o arkadaşlarda aldı. Herkesin yorumuna ve gözlemine saygı duyuyorum.
Odalar muazzam. Çamaşır makinası dahi var. Balkon vs bunlar iyi tarafları. Tatilcilerin bir çoğu kendi aracı ile geliyor kendi plaji olması avantaj. Çocuklar için oyun alanları geliştirmeleri lazım. Haziranda gitmiştik.
Ben bu oteli çok sevmiştim benim burada zeynep aldemir diye bir arkadaşımda vardı. Onla çok yakındık ama onu kaybettik ve ben çok üzgünüm bu yorumu yazmak için zeynebimin ismini yazdım ben rabia :((
islamihotels.comİslami Oteller, Helal Oteller ve Alkolsüz Oteller ile ilgili aradığınız her şey!