Mahir bey selamlar, 2014 yılında 2 çocuğumuzla beraber burada tatil yaptık. Balayı konseptini bilmiyorum. Özel bir şeyler yapıyorlarsa size söylemişlerdir zaten. Tesis fena bir tesis değildir. Bana sorarsanız 10 üzerinden 7 veririm. Ancak değerlendirmeler genelde kişiye göre değişiyor maalesef. Beklentiler ve verilen para doğrultusunda insanların ne görmek istedikleri ile gördükleri tam uymayınca bazı kişiler çok kızıp kötü şeyler yazabilirken, bazı kişiler de çok güzel şeyler yazabiliyor. Sizin zevklerinizi ve hassasiyetinizi bilmediğimden dolayı kısaca şunu söyleyeceğim: Otel çok yeni değil ancak bakımsız da değil. Yemekler güzeldi fakat 3 günden sonra bütün otel yemekleri bana kötü geliyor (evim evim güzel evim diyenlerdenim :) 2. yoruma geçiyorum.
Bu arada bu ilk tatilimiz olacak inşallah...
Selamlar bu ramazan bayramında eşimle birlikte islami balayı konseptiyle deniz manzaralı odada revervasyon yaptıracağım önümüzdeki hafta. Düğünüm kışın olduğu için şimdi balayı kısmet olacak nasipse. İndirim olmaz dediler tabi. Üc gecesi deniz manzaralı oda olduğu için 1560 tl dendi.. bu sayfayı bir haftadır inceliyorum bütün hoteller ya çok kötülenmiş ya da çok övülmüş olduğundan kararsız kaldık resmen.. Fiyatı bazı yerlere göre pahalı diyenler oldu.. Tarafsız biri olsa da içimiz rahat etse kararımdan dolayı..
Esra palace otel den Ağustos 2016ya Mart ayında rezervasyonumu yaptırdım.
Mayıs ayında Antalya da bulunduğum sırada oteli görmeye gittim. Otel vaat edildiği gibi değil.
1- Standart odada rezervasyon yaptırmıştım. Telefondaki kişi çocuklarım küçük olduğundan odanın yeterli olduğunu söylemişti. Oda çok ufak, iki kişilik yatağın yanında sedyeden bozma ufak bir yatak var. Ek yatak istedik olmaz dediler. Aile odasına geçelim bari dedik. Aile odası iki odadan oluşuyor. Ebeveyn odasının tek penceresi apartman koridoruna açılıyor. Ne hava ne ışık alıyor. Aile odasını katiyen tavsiye etmiyorum.
2- Rezervasyonum Ağustosta olduğu için iptal etmek istedim. Tüketici Kanunu gereği rezervasyon dönemine 1 aydan daha fazla kalan iptallerde kesinti yapılamamasına rağmen benden %35 kesinti talep ediyorlar. Kanun manun tanımıyorlar.
3- Bayanlar havuzu büyük bir küvet kadar. Dikkat edin siteye resmini falan koymamışlar . Biz görmeden aldık hata ettik.
4- Denizden bayağı uzak. Plaj fotosuna kanmayın.
Gidip görmedik ancak duyduklarımıza göre yeni açılan bir tesettür otelmiş. Beğeniyor gidenler. 5 yıldız kalitesinde güzel bir otelmiş. Yemekleri de iyi olduğu kadar çeşitliymiş. Birde ortamı çok beğenmiş arkadaşlar. Ama kendim gidip görmeden sadece miş diyebiliyorum. Kendim gidebilseydim daha açık yazardım.
Selamün aleyküm. Ali Bey'e cevap: evet bu otel eski islami otellerden sultan beach hotelin ta kendisi. Haydi iyi tatiller.
Gecey yaz gidip çok beğendiğimiz için dubleks iki devre tatil aldık. Birini bu sene kiraya vermek istiyoruz. Otel fiyati 105 euro. Biz herşey dahil kişi basi 270 tlye kiraliyoruz. 9.7.2016 girisli 7 gece 8 gün ya da 16.7.2016 girisli 7 gece 8 gun 6 kisilik 3+1 daireler. 0530 930 31 39 nolu telden irtibata gecebilirsiniz. Eşim için çok rahat bir tatildi. Bayanlar Sahil için yapilan değerlendirmelere katılmıyorum. Ailece huzurlu vakit geçirebileceğiniz güzel bir tesis. Otelde kalmak zorunda değilsiniz. Sahil kafede sabah ve akşam öğünlerini deniz kıyısında yiyebiliyorsunuz. Konforlu bir islami tesis.
islamihotels.comİslami Oteller, Helal Oteller ve Alkolsüz Oteller ile ilgili aradığınız her şey!