Her şey iyi görünüyor da fiyatlar belirsiz. Sayfanızda buna da yer vermenizi isterim. Bir de alternatif tatil köyleri niye yüksek fiyatlı oluyor. Buna da bir çözüm var mı acaba?.. selamlar
Çok kötü..
ben bu otele 2 yıl önce gitmemiştim yukarıdaki yorumları okuyunca gitmeyi de düşünmüyorum
Bu otele olumlu yorum yazan arkadaş, nedense bayan isimleri, madem o kadar güveniyorsun otele Fatih bey gibi telefonunu yaz isteyenlere fotograf gönder, ben fatih beyden fotograflarını gördüm insafsizlık, insanların paralarını almayı bırakın, senede 1 hafta tatil yapma fırsatı olan insanlara neler yaşatıyorsunuz, resmen hala insanları kandırmaya çalışıyorsunuz.
S.a. Rabbim çok güzel bir doğa ve gerçekten şifalı bir su vermiş. Annemle babamı getirdim. Malesef odalarda ağır bir koku var. Banyo ve halılar çok pis. Hijyen sıfır. Tatile gelen insanlar çok temiz ve güler yüzlü insanlar. Malesef odalarda zor uyudum. insanlar şifa bulmaya hastalarini getiriyor. Yazık olmuş güzelim tesise.
malesef hiç memnun kalmadık. verdiğimiz paraya değmeyen bir islami otel. yemekte oturacak yer bile bulamadık. havuzlar küçük. odada elektrik tesisatı bozuktu aniden gidiyordu. telefon çalışmıyordu. sinekler vardı ve yatak okadar rahatsızdı ki uyuyamadık doğru düzgün. yazık islami otel böyle mi olmalı?
Şu an burc club dan yazıyorum. bu gün ikinci gun. Bakalım daha neler görcez. Ilk izlenimlerim hiç iyi değil. Bi daha asla tercih etmem. Bende gelmeden önce yorumları okudum ama inanmamıştım. Ama maalesef doğruymuş. Yemekler pek iyi değil gercekten. Et balık tavuk hersey var damağına göre bişey bulursunuz illaki ama bana salata ve karpuz peynir daha iyi geldi. Özellikle yemek tabakları çok kirli. Temiz bir tabak bulmak için en az 10 tabaği değiştirdim. Herkes sikayetçiydi bu durumdan. En sonunda sorumlulari çağırıp tek tek gösterdim tabakları. Tekrar götürüp yıkadılar tabakları. Ama burda çalışanlar şikayetlere alışmışlar dinleyip geciyorlar. Sivri sinekler at kadar. Kıyafetin üstünden bile ısırıyorlar. Bahçe guzel ama oturamasınız sinekten. Oda kliması 2 kere bozuldu. Gece klimalar kapanıyor. Kabus gibi. Oda temizliği guzel. Odadaki cesme suyu havuz suyu ne abdest alabilirsiniz ne dış fircalayabilirsiniz mideniz bulanır. Hamam sauna otel binasında havuzlar binanın dışında bahçede. havuzdan çıkıp giyinip gitmek gerekiyor buda tesettürlü biri icin sorun ve vakit kaybı . Erkek havuzundaki kaydıraklar bayan havuzunda yok. Denize girmek icin 200 metre yurüyorsunuz cocuk olmasa sorun olmaz aslında. Kumsal guzel. Bence otelin tek guzel yani kalabalık olmadıgı icin hiç bişey icin kuyruk beklemek zorunda değilsiniz.
islamihotels.comİslami Oteller, Helal Oteller ve Alkolsüz Oteller ile ilgili aradığınız her şey!