Otel denize sıfır ve fiyatı diğerlerine göre çok uygun,plajı kumsa, rahat ve geniş ,fiyat ve hizmet uyumlu.
Tek kelimeyle kötü. Bu sene bir deneyelim dedik lakin 5 günlük rezervasyonumuzu 1 gece kalarak, ödediğimiz ücreti dahi yakarak kaçtık. Otelde sular akmıyordu, yemekler kötü, hizmet koca bir 0 ... v.s. Benden söylemesi ama TURSAB'a şikayet edeceğim.
Mrh, Günaha girmeden tam anlamıyla tatil yapmak isteyenlerin arayıp ta bulamayacağı bir yer. Fiyat konusu tabi ki sorun ama bu gibi yerler çoğaldıkça fiyatlarda standart 5 yıldızlı otellerin fiyatlarına ineceğini düşünüyorum. Benim için tek problem balkonların bir birlerini görmesi balkonlar arasında paravan yapılabilir.
Arkadaslar biz eylülün basinda gittik. Odamizda kocaman Direk vardi, bizim sansimizA böyle cikti. sonradan degistirmek istedik ama Camasirlari valizden cikarmistik. Odalarda kücücük Camasir dolabi var, biz 2 cocuklu olarak asla sigmadi esyalar. Kadin havuzda servis bar diye bisey yok. buzdolabindan ucuz pet siselerden icecek kendin aliyorsun. gözlemeci havuzun disinda. hotel genel anlamda cok ufak, yesilik yok. Biz gecen sene burc cluba gittik orasi 5 yildiz bi hotelin yaninda. sakin gitmeyin. seneye bi kac tadilat yapcaklarmis. Bence cok pahaliydi cünkü hersey kalitesiz yapmislar, yemeklerin cesiti hep ayni. tatlilar hep ayni. ben cok hayal kirikligna ugradim. Asla 4 yildizli degil bi hotel anca 3 yildiz eder.
ÇOK ÇOK ÇOKK VASAT TATİLİN BİRAN ÖNCE BİTMESİNİ İSTİYORSUN ODALAR PİSS BAKIMSIZ HER NE DERSEN O KENDİMİ 10 SINIF VATANDAŞ HİSSETTİM 2014 EYLÜL AYINDA TATİL YAPTIM TATİL DENİRSE OTELDE
7 yıldır her yaz caprice otele gidiyorum. bu yıl ki kadar kötü bir tatil geçirmedim. basında da çıkan caprice grubunun ekonomik krizi malesef caprice didimi de etkilemiş. misafirlerinde aldığı paralar ile caprice gold bayrampaşa gibi hala natamam projeleri neticesinde , ödemelerini yapmış olan bizlere büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum. tek tek detaya girmeyeceğim ama denizi dışında çekilir hiçbir yanı yok. asla yüksek ödemeler yapıpta paranıza yazık etmeyin.
rizom ile Şah İnn kıyaslanamaz bile. kimseye tavsiye etmiyorum
islamihotels.comİslami Oteller, Helal Oteller ve Alkolsüz Oteller ile ilgili aradığınız her şey!