Geçen ay otelde idik. Otelin mescidi çok güzel ve de oldukça büyük. İçeçek hizmetleri lobide çok güzel bir şekilde veriliyor. Yemekler de oldukça başarılı. Ancak daha iyi olabilirdi. Odalar çok ferah. Standart odası bile pek çok otelin suit odasından geniştir. Gittiğimiz tarihte denize ve açık havuza maalesef hava soğuk olduğundan dolayı giremedik. Ancak kapalı havuzlardan yararlandık. Havuzlar 5 yıldızlı otele göre oldukça küçük yapılmış. Bu büyük bir eksiklik bence. Ayrıca havuzdaki su da epey klorlu idi. Genel olarak otelden memnun kaldık. Fakat yaz döneminde fiyatlar aşırı yüksek. Otel yönetimi en azından erken rezervasyon indirim sistemini uygulamalı diye düşünüyorum.
ekim ayında beradaydık, ben umduğumu hiç bulamadım. kapıya kartı astığımız halde 2 gün oda temizlenmedi temizleyecek kimse yokmu dediğimizde ise temizlikçi bayanın azarlayıcı tepkisi ile karşılaştık.insanlar böyle bir muamele ile karşılaşmak için dünyanın parasını yatırmıyor, bir daha bera mı? asla.
Cok güzel bir Hotel, Lüks ve 5 yildizi fazlasiyla hak ediyor, yemekler süper, havuzlar süper, eksiyi animasyon ekipi, aksam faaliyetleri çok zayif. Biz çok memnun ayrildik iki aile gittik, çok temiz bir otel, servis dört dörtlük..
çok pahalı bir yer hizmet iyi olabilir ama bu kadarı biraz fazla düşük fiyata bölgede başka otellerde var aynı hizmeti aldıktan sonra niye daha fazla ödeyeyim ki
otel güzel ama sahhin veya caprice otele önce giden birisi için hayal kırıklığı. onlara göre yemek çesitleri az hatta yemek dakikasını bile geçirmeden hemen yemekleri kaçırır gibi toparlıyorlar.
bayram sonrasında rezervasyonumuz var . sah inn paradise tan memnun ayrılmıştık buradan da memnun ayrılırız umarım...
Bera Alanya Hotel,5 yıldızlı bir tesis.Fakat misafirlerine 7 yıldızlı tesis konforu sağlamaktadır.Fiyatları bu yüzden yüksektir.Bölge otellerindeki odalar max 25 metrekare iken Bera Alanya Hotel'in odaları 42 metrekaredir.Misafiri için en güzel hizmet misyonunu benimseyen bir işletmedir.Mutfakta hijyen ve lezzeti ilke edinmiş bir işletmedir..
fiyatlar grçekten çok yüksek
kazık bir yer 1 temmuzda kaldım güzel bir yer fakat verdiğimiz paralara rağmen müşteriyi garsonlar gözleriyle dövüyorlar ilgi alaka sıfı yani. daha düşük fiyaatlara daha güzel hizmet veren oteller var tavsiye etmiyorum
İslami Oteller, Helal Oteller ve Alkolsüz Oteller ile ilgili aradığınız her şey!